onsdag 8. februar 2012

Soverommet

Nok et interiørinnlegg. Denne gang er det soverommet som skal til pers. =D For et par ukers tid siden ommøblerte jeg nemlig. Og slik så det ut før: Sengen stod ut i rommet, det var liten plass på sidene av senga og den tok veldig mye gulvplass.


Bak disse små dørene gjemmer jeg garn i hagevis og alt annet hobbystæsj. Synes dere det er rart jeg savner et hobbyrom??  Og teppet over stolryggen har jeg heklet selv, en gang for lenge siden, før jeg begynnte å blogge.*skryteskryte* =D


Bordet i hjørnet på bildet ovenfor er også arvet. Det var mamma's skrivepult da hun var liten. Her har jeg pyntet med et lysfat og en ramme som jeg aldri blir ferdig å skrive ut bilder til. 

 

Etter ommøbleringen ble det mye bedre gulvplass. Jeg flyttet sengen inn i hjørnet og fikk opp mere hyller og pynt på veggen. Sengen har jeg arvet etter mine besteforeldre og den stod jeg ute å malte hvit hos mamma i sommer.


Både tallerkenhylle og vanlig hylle er loppefunn jeg har malt. Her mangler det litt pynt og stæsj som vil komme etterhvert.


Jeg ser at jeg har lyst på flere pynteputer i sengen. Så det er noe jeg må skrive opp på "skal lage"- listen. *hihi* Også vil jeg ha noen store grønne planter der inne, en hengeplante på veggen, og kanskje en skinnfell på gulvet.


Det blir ikke bedrevet så mye kreativitet om dagen. Slik er det når jeg er i en psykisk veldig dårlig periode. Men det kommer noe snart, jeg lover. *hihi*  
Velkommen til nye følgere.

10 kommentarer:

 1. Veldig koselig Mona, du har "sansen"!
  Hanne-B.

  SvarSlett
 2. Så koselig :)
  Skal male min brystpanel på soverommet når det blir varmere i været jeg og ;)
  Gratulerer med ny kjæreste :D

  SvarSlett
 3. Takk for titten. Liker stilen din.

  SvarSlett
 4. Et koselig og fint soverom.
  Er imponert over hva du får gjort selv om du ikke er på topp.
  Gratulerer med ny kjæreste ;o)

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 5. Så koselig stil du har! Så fine ting du har arvet :) Gratulerer med kjæreste <3

  SvarSlett
 6. Kjempe fint soverom;) jeg kunne virkelig ønske jeg kunne klart å ha det så ryddig og gjennomført på soverommet mitt;)

  SvarSlett
 7. Tusen takk alle, dere er søtest! :) ♥

  SvarSlett
 8. Så koselig du har laga det! Du er flink med innreding!!
  klem fra odin

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails