søndag 28. november 2010

Sjokolade....

Til julemessa dekorerte jeg også tre esker med Toffefee, og bare en av dem er med meg hjem igjen. :)
Jeg har blitt så glad i vintage-stilen, og særlig engler, dette preger også mye av det jeg lager. Her har jeg brukt brunt. Englebildet er fra et klippeark jeg kjøpte på Panduro.


Enda en sjokoladeeske i brune toner.


Jeg hadde ikke med meg ark til mamma, så vi måtte selvsagt innom Kreativ Hobby og shoppe litt. Det var veldig utplukket med juleark der, men dette turkise fikk bli med meg hjem. Lilla og turkis er vel ikke akkurat de mest tradisjonelle julefargene, men synes resultatet ble stilig uansett jeg. =D


Fire papirposer fikk jeg også dekorert hos mamma, også disse i vintage-stilen. Jeg har noen igjen, og de havner i Epla-butikken min snart, så følg med der om du vil ha en.


Jeg har kjøpt papirposene på en nettbutikk, men kan ikke huske hvilken. Ellers har jeg brukt diverse bazzill og dekorark, og ulik pynt.


Til sist må jeg vise frem marsipangrisene mine. *hihi*


I dag er det første søndag i advent. Og jeg har nettopp oppdaget at den ene adventsstaken min mangler ei pære, og at jeg ikke har fire kubbelys å lage adventsstake av i kveld. *arg* Så har ingen adventsstake å vise frem ennå, her i huset blir det ikke ordentlig advent før i morgen. 

10 kommentarer:

 1. Duuuu så flink du er ! Nydelige esker og poser !!!

  SvarSlett
 2. Så flink du er! De grisene var veldig søte og Toffefee i sånne esker er jo en fantastisk gave.

  SvarSlett
 3. Takk for det. Fikk solgt to av dem på messa, og den siste blir nok en gave ja. :)

  SvarSlett
 4. Flotte esker. Og griser. Ha en fin førjulstid

  SvarSlett
 5. Tusen takk, det samme til deg. :)

  SvarSlett
 6. Som alltid! Flotte ting du lager! Når man har spist opp sjokoladen, har man en flott eske som man kan ha ting inni! :0)
  klem odin

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails