lørdag 27. november 2010

Hjemme igjen.

I dag kom jeg hjem fra en uke i Larvik. Superkoselig å være hos mamma. :) Julemessen ble en middels suksess, solgte for i alt 1500 kr, og er greit fornøyd med det. Skulle gjerne solgt mer, men det var lite folk der. Hadde med meg en bag med diverse hobbysaker til mamma, og i dagene før messen satt vi sammen  og hadde juleverksted. Jeg dekorerte blandt annet flere lys:


Noen lys uten juletema ble det også. Stempelet er fra Kreativ Hobby og gjorde seg bra på små kubbelys. :) En brun og en lilla variant.


 Og en rosa.


Kjøpte også noen lange hvite lys, som fikk et enkelt dekorert magebelte. Super gaveide, disse gikk det noen av på messa.


Både julevarianter og andre versoner. Gøy og raskt å lage. :) Også ble de jo fine.


Jeg har laget flere ting hos mamma, både papir og strikk, men det skal jeg blogge neste gang. :) Her ser dere messebordet mitt. Stappfullt av godsaker. =D

4 kommentarer:

  1. Flotte lys! Ha en fortsatt god helg!

    SvarSlett
  2. Det så ut som det var masse kjekt på den standen din! Lysene var kjempeflotte, både dem med trykk og de med bånd!! Posene var kjempesøte! Du er veldig flink til å sette sammen pyntog farger slik at det passer sammen og ikke blir rotete!!
    klem fra odin!!

    SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails