lørdag 23. oktober 2010

Lykken er.....

....en date med symaskina. =D
I kveld har jeg tatt min søte mini Janome ut på date. Vi var ikke lenger enn uti stua, men ved spisebordet hadde vi noen morsomme timer sammen.  
Inspirert av ulike interiørblogger har jeg lenge hatt lyst til å sy meg slike lyslykter. Hadde ingen oppskrift, men synes jeg fikk det tålig til likevell. Jeg har brukt hvitt bomullstoff og hvit blonde begge deler fra Panduro, oppi har jeg satt syltetøyglass med telys i. Bildene har jeg printet ut fra nettet på Transferark og brukt strykejernet på. Neste gang skal jeg stryke på FØR jeg syr sammen, det var noe nytt jeg lærte, og siden jeg egentlig ikke kan sy er det alltid fint å lære noe nytt. =D


Her har jeg tatt bilde av lyktene med tente telys i, for å gi ett visst inntrykk av hvordan det blir.


Jeg har også sydd hele 10 (!) poser. Fant denne flotte videoen og da var det såre enkelt. Og når jeg var så godt i gang holdt det ikke å bare sy en. Har brukt bomullstoffer jeg har hatt liggende.


Her er de fire ulike stoffene jeg har brukt: det ble 2 brune, 2 blåblomstrete, 3 røde og 3 hvite med rosa roser på. Morro var det å sy, jeg tenker at jeg bør gjøre det oftere. :)

9 kommentarer:

 1. Så fine ting du har syddd!!!!! Og uten mønster da gitt... Du er flink! Og ja, du kan bare føre det opp på øsnkelista mi :-)))))))

  SvarSlett
 2. Tusen takk! ;) Det er notert. :D

  SvarSlett
 3. Ååååååå, så mye fint du har laget i det siste! God søndag

  SvarSlett
 4. Takk. :) God søndag til deg også. :)

  SvarSlett
 5. Fine poser! Selv om jeg blir litt smånervøs av brennbare ting sammen med telys. Du får være forsiktig!

  SvarSlett
 6. Jeg er forsiktig. Tenner kun når jeg sitter forran og har oversikten. De er ganske fine uten lys i også, mimouna. :) Tusen takk begge to.

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails