lørdag 18. september 2010

Julen nærmer seg..

Og derfor har jeg laget nok et julekort. :) Har ikke så mye julepapirer ennå, må nok ut å shoppe litt (hurra) .=D


Pyntenålene og rosene har jeg laget selv. Ellers har jeg embosset litt gull i hjørnene på bildet og tagen. Og selvsagt brukt masse Stickles farge: Gold.

 Med dette kortet deltar jeg i følgende utfordring:


Har fått endel henvendelser på jakken i forrige innlegg og hvor oppskriften er fra. Jeg har visst nevnt at det var et Dalehefte, men det var feil. Sorry. =D Heftet ser altså slik ut. Det står ikke noe årstall, men mamma mente det var fra begynnelsen av 80tallet engang.

 

8 kommentarer:

 1. Lenge siden jeg har vært innom og myst i bloggen din nå. Nydelig julekort du har laget, det er godt noen er ute i rett tid (I'm not...)

  Håper du får en finfin søndag!

  SvarSlett
 2. Så lekkert julekort. Elsker embossingen din, er virkelig ikke mange som "husker" å bruke den teknikken (inkl meg) Lekre farger og delikat pyntet. Tusen takk for at du deltar hos oss i Anonyme Scrappere.
  Klem, Anja

  SvarSlett
 3. Nydelig kort. Er helt ny i scrappeverden, men håper en gang å kunne lage slike kort. Det blir nok ikke denne jula, men en liten start kanskje.

  SvarSlett
 4. kjempe nydelig kort!! det møsnter hefte har jeg også. "lånt" det hos mammaen min, og den jakken som er framm på hadde jeg når jeg var liten. Og jeg er fødd i 85 så tipper også at heftet kom ut rundt da! Ha en flott søndag!!!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelige kommentarer, jenter. :)

  SvarSlett
 6. Kjempeherlig kort, virkelig nydelige blomster da! :)
  Takk for at du deltar hos AS.
  Klem fra Anne.

  SvarSlett
 7. Så herlig vintage kort. Nydelig blomster og super fint med litt gull. Veldig julete hehe
  Takk for ditt bidrag til Anonyme Scrappere
  -klem-

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails