onsdag 1. september 2010

Bokmerke

 Jeg er veldig glad i å lese bøker, særlig på høsten og vinteren går det med endel timer til lesning. Og i den anledning ville jeg ha meg et riktig fint bokmerke. Og det lager man da selv? =D


Jeg har brukt restepapir og et stempeltrykk jeg har fått. Motivet er malt med Distress Ink. Ellers har jeg laget "blondekanten" med en MS punch, pyntet med orange bling og Tiny Alfabet klistremerker.12 kommentarer:

 1. så nydelig.. har et litte oppdra til deg også.(hvis du vil da).
  Skal gi bort blåbærsylte tøy og eple sylte tøy som er hjemme laget. også skulle jeg hatt noen fine etiketter eller noe.. det blir en jule gave eller i allefall desember gave til en onkel og ei tante som godvoksne (75-80) har du noen idee.. (selvfølgelig mot betaling) klem

  SvarSlett
 2. kjempefint bokmerke søta, dog ikke like fint som det du lagde til meg :P glad i deg

  SvarSlett
 3. Skulle vel gå an å finne på noe til deg, Guro. :) Skal gruble litt. :) Klem

  Mannen: Takk. ;) Glad i deg og.♥

  SvarSlett
 4. hei fru. kreativ :-)
  hadde egentlig tenkt meg en av hvær. en til blåbær og en til eple syltetøy.. Men det hadde vært ok med noe som var et slag til og fra kort også.. kommer til å legge dette i en eske/kurv eller noe.. jeg vet at tante ikke er noe glad i engler, så det hadde vært noe annet en det hadde vært flott..
  ha en flott dag

  SvarSlett
 5. Så koselig bok merke :) -God ide, jeg bretter en flik av siden når jeg leser, ikke særlig fint.. Har tenkt å lage en slikt en gang.. -må få gjort d snart:)
  Likte veldig godt det julekortet ditt lengre nede her også -Knallfint!
  Klem

  SvarSlett
 6. Det var et fint bokmerke ja. Kos deg videre i høstmørket med bok lesing og andre kreative innfall. Det er en super tid som møter oss nå.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for trivelige ord, damer. :)

  SvarSlett
 8. Så kult bokmerke, og for en fantastisk ide ;)

  SvarSlett
 9. Den va jo søt da!!! En god bok er alltid kjekt å lese :)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails