fredag 5. mars 2010

Så gikk det som det måtte gå...

....jeg begynnte på noe nytt!! *arg* Men jeg måtte bare. Jeg ble så lei av det hentesettet nevnt i tidligere innlegg at jeg bare måtte. Så jeg fant meg en oppskrift på nett som jeg har siklet litt på en stund, og i mangel på noe annet passende garn fant jeg frem noen nøster Bris og satte i gang. Så får vi se hvordan det blir tilslutt, prøve å bli ferdig i helgen. :) (Skal strikke LITT på babyjakken også da, jeg lover. ;D )


Fikk en haug med halvperler i posten i dag også, bestillt her, etter tips herfra. Hele denne haugen kostet 170kr inkl.porto. Og det er MANGE halvperler altså. Så må vel prøve få til litt papirmorro i helgen også. :)


Byttet en gammel hobbybok jeg hadde liggende med Elin på Hobbyboden, og se det fine hun sendte meg. :) Det nyeste Ett Trykk, 2,5 nøster Faerytale (som jeg tror jeg skal strikke et sjal av etterhvert) og blomster og bling til kortlagingen min. Superflott!  :)
 

Nå er det helg, Mannen ser på fotballkamp i Storhallen og jeg koser meg hjemme med strikketøy og en skål med oppkuttet frukt. Snadder. :)

7 kommentarer:

  1. hei
    De perlene var rålekre, må bare vite hvor de kommer fra. Du har det med å bytte du hehe. Lurt det fikk jo mye fint tilbake da, begynner å trykke jeg så fort akvarellpapiret er i orden.
    Ha en fin kveld, klem

    SvarSlett
  2. Hehe, vel, jeg solgte dem egentlig, men kunne også bytte dem i andre ting, da dette bare var hobbybøker jeg ville bli kvitt. :D Synes bytting er fin ting jeg. ;) Gleder meg til å få stempeltrykk av deg. Kos deg. :)

    SvarSlett
  3. Her har du fått mye snadder til å "leke" med.

    Lekkert garn du har begynt å strikke med....

    SvarSlett
  4. Tusen takk for at du vil være med å feire, og hyggelig at du vil være følger! Da ligger loddene i potten:-)
    Klem Mette

    SvarSlett
  5. Krysser fingrene! :) Pleier aldri å vinne slikt, men håper hver gang. :)

    SvarSlett
  6. Bris er et kjempe godt garn og strikke av :)

    SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails