tirsdag 30. mars 2010

Påskekalender og annen pakkemorro

Noe som sikkert ikke er ukjent for de fleste av dere er at jeg elsker pakker. Å få pakker i posten er stor lykke. Store pakker, små pakker, myke pakker, harde pakker, pakker med overraskende innhold, pakker med ting jeg selv har bestillt, pakker! Og i år er jeg med på noe skikkelig morro inne på Hobbyboden; Påskekalender. 10 små pakker, en hver dag fra "palmelørdag" til andre påskedag. Har byttet kalender med Lille Rosin, men den kom litt sent, så hentet den i dag. Men det gjør da ingenting, da fikk jeg nemlig åpne 4 pakker på en gang. =D

I første pakken, i tillegg til et veldig trivelig brev, fikk jeg diverse knapper og bånd og en liten pose med noen maskemarkører. Herlig. :) (Maskemarkørene kom desverre ikke med på bildet, da jeg var altfor ivrig etter å blogge dette og rett og slett glemte det.)


Pakke nr 2 inneholdt überkule knestrømper. (Håper bare inderlig de passer fotballeggene mine. *hihi*)


I den tredje pakken fikk jeg Cherrytyggegummi og en søt kjoleformet notatblokk. *lykke*

 

Og dagens pakke: servietter. Bildet ble litt dårlig, for jeg hadde ikke tid til å åpne pakken og ta ut servietten for å vise fem motivet ordentlig, neida. Men det er penge-motiv. Kjempekule. :)

 

Fikk pakke fra Wenche i dag også. For snart et år siden ble jeg med på Pay-it-Forward i bloggen hennes, og i dag kom pakken.  2 nøster med et garn jeg aldri har sett, stoffbit med julemotiv, Knitpro heklenål, dekorpapir og en hyggelig hilsen. Tusen takk. :)

 

Tusen takk til begge to. Gleder meg til fortsettelsen på kalenderen. 

4 kommentarer:

 1. Pakken med garn, stoff og heklenål var pay it forward-pakken fra meg. Glemte å skrive det da, beklager. Jeg klarte det ivertfall innen fristen:)

  SvarSlett
 2. Var det?? Oiii, da skal jeg rette opp i det med en eneste gang. :D Tusen takk uansett. :):)

  SvarSlett
 3. Hallo
  Hyggelig du liker smågavene hittil da.
  Bare et bittelite hint, serviettene er nesepapir.

  Ikke ofte man tørker nesen med svenske 500 lapper og amerikanske dollar *s*

  Jeg får min kalender imorgen og det gleder jeg meg veldig til.

  Vi snakkes

  SvarSlett
 4. Ånei du, disse serivettene skal jeg bruke til hobbyrier, Finner nok på noe. ;) Flotte var de. :)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails