torsdag 14. januar 2010

Semi-mislykket lue og herlig bok

Denne lua har vært ferdig noen dager. Opskriften fant jeg i Allers og bare MÅTTE lage den.Mønsteret er jo så fint. Så jeg rotet frem noe Cortina-rester og satte i gang på pinne nr. 4,5. (Cortina og Alaska som var oppskriftsgarnet, er visst ikke like tykke garn. *hihi*) Så jo etterhvert at lua ble temmelig stor. Så da tenkte jeg at å tove den sikkert var lurt- og det var det jo. Mindre ble den, men ikke liten nok. Nå har jeg iallefall en lue som holder meg varm. Veldig varm. Mulig jeg lager en ny senere. (Det skal også sies at jeg er tjukkere i hodet enn denne isopor-Lisa.)



Denne boka kom i posten i går, og den har jeg gledet meg til. Jeg ble kjempefornøyd, og kan kanskje endelig lære meg maskesting. Jeg har allerede kjøpt garn til første prosjekt i den og gleder meg til å starte. :)



Jeg er nesten ferdig med enda et babyteppe, det mangler bare den rosa blonden rundt, og blir derfor ikke blogget enda. I år har jeg tenkt å gjøre ferdig et prosjekt før jeg starter på et nytt, slik at jeg slipper ufoer, men jeg er så klar for å begynne på det første prosjektet fra boken ovenfor her, at jeg tror det blir vekselsvis blondestrikk og prosjekt-fra-bok strikking en stund fremover. =D Men ingen nye prosjekter skal da startes på før disse to er ferdige. Jeg lover! *hihi*

4 kommentarer:

  1. Lua ble jo kjempefin da...Stor lue kan være grei å ha, i tilfelle man skulle bli LITT tjukk i hue senere...hehe...

    SvarSlett
  2. Ja, og når man er litt tjukk i huet fra før, så er det greit. :D

    SvarSlett
  3. Lua var jo kjempefin. Kan den toves en gang til? Kanskje den passer bedre da?
    Har gitt deg en award i bloggen min ;)

    SvarSlett
  4. Tove den en gang til ja, det har jeg ikke tenkt på! :D Skal jeg jaggu prøve. Tuuusen takk for award. :) :)

    SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails