Gjærbakst er ikke min aller sterkeste side, men jeg begynner å få teken på det nå. Så i dag har jeg endelig bakt de lenge planlagte juleloffene. Og jaggu hevet de perfekt og spredde nyyydelig lukt i hele huset. =D Men...så klart... jeg tok ikke de tre første brødene jeg stekte ut av formen med det samme, og dermed fikk jeg tre brød med "våte" kanter i bunnen. Det var ergelig, noen gode råd der ute?
Nå skal de få stå under håndkle på rist til i morgen, også håper jeg at de kanskje er tørre under da. Også har jeg lært noe nytt: ta ut brød av form med det samme! *hihi*
mmmh, kjenner nesten lukta gjennom skjermen :D *sikkle*
SvarSlett:D Jaaaaaaaaaaa, tror de blir gode, på tross av blaute kanter. :D
SvarSlettSå deilig. Og duften av hjemmelaget brød er bare helt nydelig
SvarSlettJøsses, jeg kjenner lukten heeeeelt ned til Porsgrunn. Så hærlig med god hjemme bakst. Flotte og høye ble de også.
SvarSlettKos deg masse med hjemmebaka brød/loff.
Ha en supertrivelig onsdag.
Klemz fra Sissel.
Takker og bukker! :)
SvarSlettNam nam!! De så kjempegode ut!!! Fikk du "løst" de bløte kantene?? Så uansett veeeeldig gode ut ;)
SvarSlettLikte også veldig godt lekemusa som du har laget! Tenker katten blir godt fornøyd med den julegaven ;)
Ønsker deg og dine en flott førjulshelg ;)
Klem, Anette ;)
Hei Anette! Ja, de bløte kantene ble borte da jeg lot brødene stå på benken med håndkle på natten over. Hurra! :D Ha en fin jul du og. Klem
SvarSlett