mandag 31. august 2015

Snart er det jul igjen.......

.....ja, det er det jo. Så, jeg har begynt å tenke litt på Julemesser og sånn. Mamma og jeg har tenkt å prøve oss igjen i år. 


 Da jeg kom over disse nissene på nett falt jeg pladask. De er jo supersjarmerende. Så da måtte jeg lete meg frem til oppskriften. Alan Dart's Jultomtar. Oppskriften kjøpte jeg her. 


Jeg har brukt pinner nummer 3 og Ida strømpegarn på kropp, armer, ben og lue, Silja strømpegarn på ansiktene og en rest pelsgarn og pinner nr 5 til skjegg. Inni har jeg hatt vanlig fyllvatt og en liten pose grøtris, slik at de sitter lettere og får litt tyngde.  De måler ca. 27 cm, fra luespiss til rumpestump. =)


Røde kinn har jeg fargelagt med en Promakertusj og små, sorte halvperler utgjør øyne. =) Foreløpig har det kun blitt disse to, men det er jo ikke jul riktig enda.


To nye heklede kosebamser har også blitt til. Jeg har planer om å starte opp nettbutikken på Epla igjen, og også prøve meg på Etsy, så da er det greit å ha litt forskjellig liggende. Tenkte jeg. =)


De er så søte synes jeg, og ingen av dem får det helt samme uttrykket i ansiktet. Jeg har som vanlig brukt Vipe bomullsgarn og heklenål nr 3. Og de måler fortsatt omtrent 26 cm.


Jeg synes jeg driver med ymse håndarbeider hele tiden, men har ikke så mye å vise frem. Det kommer nok av to ting; jeg har litt for mange pågående prosjekter på en gang, og innimellom sitter jeg med litt prøving og feiling for å komme frem til en ny egendesignet oppskrift, eller to. Men nå har jeg fått en ny bestilling på noen fine, små babyplagg, så nå må alt annet vente. Takk for titten- velkommen igjen. 

8 kommentarer:

 1. Koselige nisser, og de bamsene dine er kjempesøte!

  SvarSlett
 2. Lurt å begynne "julestria" tidlig.Flotte nissa å kosebamsa. :)

  SvarSlett
 3. Hei flinka:D Hva tar du for en bamse;)?

  Klemmer Synnøve:)

  SvarSlett
 4. Gleder meg også til jul :-)
  De apebamsene (jeg fikk litt apekatt-assosiasjoner) er jo bare superbedårende!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselig kommentar, Hanne. :) ♥

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails