lørdag 13. juni 2015

...Hekling pågår...

 Heklemoroa fortsetter. =) Jeg har heklet en rund duk til et bord i stua. Duken er heklet i 12/4 heklegarn fra Europris, med nål 1,5 og måler ca 90cm i diameter. Den passet veldig bra til det tiltenkte bordet.


Mønsteret fant jeg i en av permene mine, revet ut fra et ukeblad. Jeg har heklet denne et par ganger før, men nå ville jeg ha en til meg selv også. =)


Kjøkkenkroken har fått en ny gryteklut og et lite håndkle. Håndkle har jeg strikket i Tuvagarn og havskummønster, grytekluten er heklet etter en oppskrift jeg fant i en heklebok hos mamma. Brukte det forholdsvis nye bomullsgarnet fra Nille, Bomull Soft. Deilig garn.


To gammelrosa brikker har også blitt til. Jeg har testet et nytt heklegarn fra Hverdagsliv.no, Anchor Aida. Det var en nydelig farge på garnet, men jeg synes det var ganske stivt å hekle med. Jeg liker best heklegarn som kjennes mykt i hendene. Heklebrikkene måler ca 25 cm og er heklet med nål 1,5


Har laget noen lyslykter av gamle syltetøyglass. Denne gangen har jeg pyntet dem med diverse blonder, hyssing og charms fra scrappestæsjet mitt. De ble søte synes jeg. Mamma har fått en, jeg har to selv, og den fjerde havner i en giveaway, sammen med annet snoperi. ;) Jeg har lovet det så lenge, så i neste innlegg blir det en. Håper dere vil være med.


Jeg har selvsagt flere pågående prosjekt på gang, klarer jo ikke holde meg til et av gangen (hihi). Et av de prosjektene er denne gammelrosa duken. Jeg har 3 omganger igjen og er tom for garn. Garnet har jeg bestilt fra England, så nå må det en ny forsyning med heklegarn til derfra. Trenger jo ikke akkurat et påskudd for å kjøpe heklegarn i lekre farger jeg da. =D


 Takk for titten, legg gjerne igjen en hyggelig kommentar. Ha en fin lørdagskveld. ♥
Og følg meg gjerne på Instagram.


4 kommentarer:

  1. Så mye fint du har heklet. Dette er en ting jeg absolutt ikke kan, men godt kunne tenkt meg å lært. Ønsker deg en fin uke :-)

    SvarSlett
  2. Hei,du er så utrolig flink!Koser meg med bloggen din:)

    SvarSlett
  3. Tusen takk, alle tre! ♥ =)

    SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails