tirsdag 31. mars 2015

Roser i hvitt

Jeg har heklet ferdig en løper med roser på. Jeg trodde den ble for stor til bordet jeg hadde tenkt å ha den på, så jeg solgte den (latterlig) billig til mamma. *hihi* Mamma ble særdeles fornøyd med det. Jeg elsker roser, og vil veldig gjerne ha en selv også, det ligger noen oppskrifter og venter på meg. Denne er heklet med heklenål 1, 25, heklegarn 12/4 fra Europris og måler ca 108 x 48 cm.


Forrige helg hadde jeg overnattingsbesøk av min skjønne nieseprinsesse. Jeg bor noen hundre meter fra en lekebutikk så vi gikk oss en tur dit og kjøpte med oss en liten haug med Hamaperler. Vel hjemme fant jeg frem mine gamle perlebrett og perler jeg hadde fra før og vi satte i gang og perle påskepynt.


Det ble en del egg og kaniner til å henge i kvister og to blomsterpinner. Vi delte tingene omhyggelig og pakket dem inn i to ulike pakker, en til Mor og en til mamma og pappa- fra tante og nieseprinsessa. =)


Jeg ville også ha en blomsterpinne-kanin til påske, så jeg perlet meg en i fargen jeg liker aller best, og satte den i husfreden min.

 

Jeg vil ønske alle som titter innom bloggen min en riktig god påske. ♥

4 kommentarer:

 1. Håper du har hatt en fin påske!
  Og så flott påskepynt dere laget! Det er jo så koselig å sitte sånn å pusle sammen med noen. Datteren min har elsket å perle, så det har vi gjort masse av her i huset.
  Heklebrikken var bare helt nydelig! Du gjør veldig pent arbeid!

  Ha en fin kveld! Klem fra Guri

  SvarSlett
 2. Kjempefine ting du lager altså.Bloggen din er så fin.:) Hanne

  SvarSlett
 3. Tusen takk begge to. :) ♥

  SvarSlett
 4. Hey keep posting such good and meaningful articles.

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails