tirsdag 10. februar 2015

Garnkake

Jeg har heklet meg en løper. Mønsteret er fra 80 tallet- noe bestemoren min fant i Hjemmet dengang.  Jeg har heklet med nål 1,5 og vanlig hvitt heklegarn fra Europris.  Den måler ca 37x60cm.


 På søndag var det morsdag, og i den anledning satte jeg sammen en "garnkake" til mamma, med ulike garntyper og strikkeoppskrifter til. 


Hele "kaka" satte jeg på et lysfat og pakket inn i cellofan. =)


 Det går trått med blogging for tiden. Det er liksom ikke like morsomt som det var lenger. Instagram har nok tatt over en del, også er jeg nok bare litt lei. Får håpe det snur en gang. Nye følgere på Instagram er alltid stas, du finner meg her: Instagram
Takk for titten. :)

6 kommentarer:

 1. Heldige mamma`n din som fikk så flott kake! :)

  SvarSlett
 2. Takk for det. :) Hun ble fornøyd vet jeg. ♥

  SvarSlett
 3. For ein nydeleg duk du har hekla, og så snill du er som hugsa mammamen med så koseleg pakke :)

  SvarSlett
 4. For ein nydeleg duk du har hekla, og så snill du er som hugsa mammamen med så koseleg pakke :)

  SvarSlett
 5. Koselig mamma-gave!
  Jeg har ikke tatt i bruk Instagram. Det blir jo etter hvert må å "passe på", og det ene tar tid fra det andre. Hos meg er det særlig facebook som har stukket av med oppmerksomhet. Nå har jeg kommet i gang med blogging igjen - både skrive i min egen og besøke dere andre - og synes det er mer givende og har mer varig verdi enn all øyeblikkskommunikasjonen på facebook. Selv om den jo også er både underholdende og tidvis nyttig.
  Pludrehanneklem

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails