onsdag 12. november 2014

Årets to første julekort er i boks!

Influensaen har omsider sluppet såpass tak at jeg har ork til å lage noe. Og da har jeg begynt på årets julekort. Fellesnevneren for kortene i år er strørrelsen; 21x12cm, utover det blir ingen like, selv om vintage-temaet også går igjen. Jeg elsker det, og tror ikke jeg klarer å lage noe annet enn det. 
Først ut er et kort i hvitt, grått og sølv. Det midterste papiret er sølvfarget og umulig å få tatt et brukbart bilde av, både med og uten blitz.


Jeg har pyntet med et motiv, embosset kantene på motivet hvite, brukt Spellbinder-dies og kakeserviett. Blondebit og lekre snøstjerner som er en dies fra KaBoks. Litt halvperler og en dæsj glitterlim hører også med.


Inni kortene pynter jeg veldig enkelt med papirrester fra forsiden og god skriveplass.  Og baksidene får et personlig stempel, og litt pynt som går igjen fra forsiden. Som her:


Det andre kortet jeg har laget går i brunt og beige. Jeg har brukt bølgepapp og osteklut under motivet og pyntet med fjær, blomster, bånd og blonde. Kantene har jeg "glammet" opp med glitterlim.


Nærbilde av det søte motivet. ♥

 
Utrolig moro å drive med litt papirhobby igjen. Rotet plager meg, men jeg skal nok holde ut med det en stund til. *hihi*
 Tusen takk for at dere titter innom og legger igjen hyggelige kommentarer.

4 kommentarer:

 1. Nyyyydeligste kort !!!
  Veldig fin tag og søte julemus du har laget .

  Kos deg videre med de skjønneste puslerier .

  SvarSlett
 2. Har bare en ting å si: nydelige

  SvarSlett
 3. Looks great! The top one!
  You're so right! Very interesting!


  If you want to buy cheapest lol boost
  Place open http://www.elo24h.com/

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails