torsdag 23. oktober 2014

Pung!

Lysten på håndarbeid går veldig opp og ned om dagen, det er en del andre ting som får fokus. Men det hender jeg glimter til med noe. Som en kveld her forleden, da jeg heklet meg denne søte pungen.


Kjøpte et par slike låser tidligere i sommer og nå var det på tide å prøve å gjøre noe ut av dem. Resultatet ble dette. Jeg heklet med Bomull sport og en tynn sølvtråd, på nål nr 3,5. Kjekt med noe å ha myntene i. Den er akkurat passe liten og søt.


Jeg har også laget meg noen nye kluter til kjøkkenet. De har vært ferdige en stund, jeg er bare særdeles treg med blogging om dagen. Her har jeg brukt ulike typer bomullsgarn.


Det nærmer seg jul, og det betyr vel at det begynner å bli på tide å tenke i julegavebaner. Så får vi se når jeg dukker opp med noe nytt. Takk for titten. ♥

3 kommentarer:

  1. For ein søt og praktisk pung du har hekla. Og kjekt å ha fine heimelaga klutar på kjøkkenet. Lukke til med julegåver :)

    SvarSlett
  2. Hei. Jeg prøver å lage en heklet pung, men sliter litt med monteringen. Synes ikke det blir riktig når jeg er ferdig. Er det noen triks for å få det til? Hekler bare rundt og rundt til toppen? Ser ut for meg som om den er sydd sammen litt på tvers av rundingen og ikke følger denne rundt

    SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails