mandag 19. september 2011

Sniktitt

En uke siden siste innlegg!! Jeg skjemmes. =D Men dagene går utrolig fort når man koser seg med å komme på plass i ny leilighet. Og når jeg i tillegg har vært bortreist noen dager, ja da går det fort ei uke uten blogging da. Men det er ikke slik at jeg mangler ting å vise frem, har både et hentesett, en babykjole og et sjal klart for blogging, det skal bare presses, blokkes og fotograferes først. 


Nattbordet hører til sengen jeg har fått etter besteforeldrene mine. Det var stygt og brunt og slett ikke min stil, men med maling og noen timers tålmodighet i hagen hos mamma, ble sengen hvit og fin, som dere ser her. Knottene har jeg også byttet ut, kjøpt på Kremmerhuset. Jeg er litt sånn "fargefrik", så soverommet vil gå i grått hvitt og (lys)lilla. Dere skal få se hele sengen og mer av soverommet etterhvert. :)

Brikken er forøvrig heklet i lyslilla babybomull med nål nr 2. Måler ca 23cm i diameter og passer perfekt. Desverre ble det ikke plass til begge nattbordene i bredden, så jeg har bare heklet en brikke.


Nå er det tilbake til pynting og pusling og musikk på full guffe. :) Blir veldig glad om du legger igjen et spor, slik at jeg kan besøke deg også.

8 kommentarer:

 1. Så søt. Og fortsatt lykke til i ny leilighet

  SvarSlett
 2. Så flott den er! Lykke til med leiligheten.

  SvarSlett
 3. Kjempefin! Lykke til :) Gleder meg på flere bilder.

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig besøk. :)

  SvarSlett
 5. Så fin den ble :) Gleder meg til å se resten :)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails