fredag 10. juni 2011

Håpet er lysegrønt..

Heisann bloggvenner. Her er jeg, innom med et aldri så lite innlegg, men er ikke tilbake for godt her i blogglandia riktig enda. Sitatet "Håpet er lysegrønt" har inspirert meg litt både i livet og på håndarbeidsfronten i det siste. Jeg har ikke så mye annet enn håpet om dagen føler jeg, så da får man holde fast ved det man har. Disse vottene har jeg strikket på pinne nr. 3,5 i Sportsgarn fra Europris. Nøyaktig ett nøste av hver farge, størrelse dame.


Disse gryteklutene har jeg også strikket, i et fææælt garn: Puppets Cotton fra Coats, ikke fint garn å bruke i det hele tatt. Men fikk nå gjort dem ferdig. De måler ca. 22x22cm og er strikket dobbelt på rundpinne nr. 3,5. Store, myke og tykke grytekluter.


Heklenåla har jeg også brukt flittig, denne gammeldagse, ovale duken er blandt tingene som er ferdig. Den er heklet med Solberg heklegarn og nål 1,5. Den måler ca. 57x40cm. Denne skal jeg ha selv, mamma har bestillt en og har du lyst på en, så hekler jeg gjerne for deg også. Send meg mail. Eller sjekk Epla-butikken min.


Og jaggu har jeg ikke nok et grønnt prosjekt på pinnene nå også. Hva dette blir, det må dere vente med å se. :)


Jeg har enda flere ferdige prosjekter å vise frem, både fra strikkepinnene og heklenåla, men det blir neste gang. Nå skal jeg nemlig legge puslespill og kose meg med min lille niese.


Takk for at dere kommer innom og legger igjen noen ord, selv om jeg ikke er så aktiv akkurat nå. Jeg setter stor pris på det. ♥ :)

9 kommentarer:

 1. For en lekker fargesammensetting på vottene og fine hobbyting ellers :-)

  SvarSlett
 2. Flotte votter og grytekluter du har laget :)

  SvarSlett
 3. Så mye fint du har laget. Beundrer dypt hekle duken, krok 1.5 er jo tynnere enn synål. Selv må jeg ha minst krok 3 for det aller enkleste arbeid.
  Veldig fine kort også, det er vel det, de med 17. mai på? Og det kortet med skuff i likte jeg også godt, kreativt og flott!! ;-)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for søte kommentarer. :)

  SvarSlett
 5. For noen utrolig kule votter!! :O)

  SvarSlett
 6. Flotte kreasjoner -likte spesielt den flotte hekla-duken!
  Go klem, Tove

  SvarSlett
 7. Kjempe stilig farge på vottene, friske og fine :D

  SvarSlett
 8. Tusen takk, alle sammen. :)

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails