onsdag 23. februar 2011

Hjemme igjen..

Da har jeg kommet hjem etter en koselig uke hos mamma. :) Som jeg har nevnt tidligere pleier mamma og jeg å gi hverandre en liten hobbypakke når vi treffes, og dette fikk jeg denne gang: To strikkehefter fra Drops, diverse blonder, papirroser og en blomsterpinne. Supert.


Også som vanlig når vi treffes er en masse shopping. *hihi* Denne gangen tok vi turen til Gode Minner i Tønsberg. En flott butikk, gleder meg allerede til neste gang vi skal dit og legge igjen noen penger, for det er vi begge veldig enige om at vi skal. Jeg fikk med meg endel ark, blonde, bånd, brune minihalvperler, en minipunch og perleswirler. Stemplene, miniklistremerkene og halvperlene er kjøpt på den obligatoriske turen til Kreativ Hobby.


Vi har ikke bare shoppet altså, tid til kreativitet har vi også hatt. Her er morsdagskortet jeg laga til mamma mens jeg var hos henne, noe forsinket men pytt sann. Kortet måler 13x13cm, jeg har brukt motiv fra klippeark, og diverse pynt. Arket kjøptet jeg i Tønsberg, og det finnes bare en i verden som kan få kort med det arket på av meg. :)


Jeg har også laget endel atc'er som kommer i senere innlegg. Også har jeg og heklenåla vært veldig gode venner denne uka, resultatet av det vennskapet kommer på bloggen i morgen. =D 

Tusen takk til dere som er her og legger igjen koselige kommentarer, og skriver at jeg inspirerer dere og sånn. Det varmer mitt hjerte veldig og gjør blogging utrolig morro.

3 kommentarer:

  1. Høres ut som du har hatt en fin uke hos din mamma:-) Mye lekkert nytt scrappestæsj!
    Nydelig morsdagskort!!

    Ha en fin og kreativ uke! Klem Laila.

    SvarSlett
  2. Ååååååååå for et nydelig kort du laga til mammaen din:)masse fint stæsj du har kjøpt også,skjønner godt at du har kost deg,ønsker deg ei fin og kreativ uke:)

    SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails