onsdag 14. juli 2010

Et bestillingskort

Sissel har bestillt et bursdagskort av meg, og slik ble det. Motivet er som alltid fargelagt med Distress. Blomsterrankene har jeg laget etter denne tutorialen.


Innsiden er pyntet enkelt, med et fint dikt og swirls. God plass til personlig hilsen.


Og egen signatur på baksiden. 

 

Kortet har vært ferdig noen dager, men jeg har ikke "orket" å blogge det før nå. Jeg har null kreativitet i meg om dagen, alt er et ork. Jeg har flere strikkeprosjekter som burde gjøres ferdig, jeg har kort jeg vil lage, men ingenting frister for tiden. Da blir det heller ikke mye blogging. Vi skal snart flytte fra møkkahuset og inn i et nytt nyoppusset hus, der får jeg et stort flott hobbyrom, kan hende kreativiteten kommer tuslende tilbake når jeg ordner og styrer der inne? Håper det. Altså, jeg vet at skapertrangen kommer tilbake, det som gjør meg trist er at jeg ikke har den akkurat NÅ. Jeg vil nemlig lage ting, men orker ikke. Kreativiteten har midlertidig forlatt meg. *isj* Nok syting. =D Legg igjen en kommentar da vel, da blir jeg glad. ♥ På gjensyn snart.

10 kommentarer:

 1. For et flott kort du har laget til meg. Det gleder jegmeg til å gi bort. La hobby være hobbe en stund, så skal du se at alt kommer tilbake til deg.
  Kreativitet er ikke noe vi "mister", men noen ganger blir den lagt litt på hylla, for så å ramle ned i hue på deg igjen.
  Ha en strålende sommerdag og gled deg over nytt hjem :-))
  Sommerklem fra Sissel.

  SvarSlett
 2. Skikkelig flott!! Kjekt at du linker til tutorialen! For den kommer til å bli hendig :D

  SvarSlett
 3. Så nydelig kort du har laget! :)
  Fortsatt god sommer

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelige kommentarer. :)♥

  SvarSlett
 5. Dette var definitivt ikkje fyrste gonge du lagar kort nei, skikkeleg lekkert :D

  SvarSlett
 6. Kjempeflott kort du har laget! Herlige sterke farger og nydelig motiv ;) Lekker innside også!

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails