mandag 23. februar 2009

På Kongsvinger i helga...
Som jeg har nevnt tidligere, er ikke kortlaging det festligste jeg vet, men på besøk hos svigers i helga (og svigermor som er en ivrig kortlager) ble det da laget noen. Helst ville jeg sitte i sofaen med strikkinga mi, men etter vennlig men bestemt påtrykk ble det et par timer med kort. :) Her er altså resultatet.

4 kommentarer:

 1. jeg synes det ser kjempemorsomt ut å lage kort,hvertfall dersom man har en spesiell anledning (jul,bursdag) å lage til. men det blir nok litt kjedelig å lage bare bare for å lage i lengden,I see that.
  morsomt at du har en svigermor som du kan være kreativ sammen med da! det bør du være takknemlig for. ;) svigermora mi syr bunader hu,så... det blir nok litt for komplisert for meg gitt. hehe... hun broderer også da,det ser kjekkt ut. kanskje jeg kan få hu til å lære meg det engang. :D
  anyway,kortene dine var kjempefine,oooog fin blogg! :)

  klem fra Gry :)

  SvarSlett
 2. Ja, det er nettopp det. Artigere med kort til en spesiell anledning. :) Hyggelig at du stakk innom, tuppelure. ;)

  SvarSlett
 3. Hehe, det her var tider ja! ;)
  Nå ser det jo virkelig ut som du koser deg med scrapping, og du er flink!! Syns det er så bra at du forklarer litt hvordan du gjør ting, og tar mange bilder, slik at det ikke ser så skummelt ut å prøve ;)

  SvarSlett
 4. Tusen takk. :D Ja, jeg er helt superhekta nå, skikkelig morsom hobby. :) Ting kan endre seg. :D

  SvarSlett

Hyggelig om du skriver noen ord.♥

Related Posts with Thumbnails